De goedkoopste zorgverzekeringen voor u op een rij

By 29 oktober 2013Veel gestelde vragen

beste zorgverzekering 2014U kunt bij ons een lijst vinden van de goedkoopste zorgverzekeringen voor het jaar 2014. Als u via deze website een zorgverzekering afsluit, dan profiteert u direct van een korting die wel kan oplopen tot 10 procent.
Verplichte zorgverzekering voor iedereen van 18 jaar en ouder
Bent u 18 jaar of ouder? Dan bent u in Nederland verplicht om een zorgverzekering af te sluiten bij een van de zorgverzekeraars. De basisverzekering geldt als een verplichte verzekering, maar u bent verder vrij om u aanvullend voor zorgkosten te verzekeren. Het bezoeken van een huisarts of opname in het ziekenhuis valt onder de basisdekking, die overigens bij elke zorgverzekeraar een gelijke inhoud heeft.
Basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gelijk
De dekking van de basisverzekering is bij elk zorgverzekeraar hetzelfde en dat stelt u in staat om op zoek te gaan naar de goedkoopste zorgverzekering met basisdekking. Een verzekeraar mag u voor de basisverzekering niet weigeren en zelfs geen speciale voorwaarden voor toelating hanteren. U kunt de goedkoopste zorgverzekering met basisdekking vinden door de mogelijkheden die wij u via deze website bieden met elkaar te vergelijken. Vanuit de basisverzekering wordt een bepaalde basis aan zorg altijd vergoed, zoals het bezoek aan een huisarts, maar ook een opname in het ziekenhuis en basiskraamzorg. Wilt u beter verzekerd worden dan het basispakket te bieden heeft, dan kunt u naast het afsluiten van de goedkoopste zorgverzekering met basisdekking een aanvullend pakket nemen. U kunt het aanvullend pakket kiezen dat het beste bij u past om zo bijvoorbeeld vergoeding te krijgen voor alternatieve geneeswijzen of waar een bril en contactlenzen in de dekking zijn opgenomen.
Goedkoopste zorgverzekeringen
Steeds meer mensen stappen over en maken een keuze uit het aanbod van de goedkoopste zorgverzekeringen. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de sterke concurrentie tussen zorgverzekeraars, waardoor er premieverschillen ontstaan. U kunt dus een goedkope zorgverzekering afsluiten en naar wens ook op zoek gaan naar het meest passende en meest voordelige aanvullende zorgpakket.
Maak gebruik van de mogelijkheden die wij u bieden om de goedkoopste zorgverzekeringen en aanvullende pakketten met elkaar te vergelijken. U kunt meteen overstappen en de goedkoopste zorgverzekering via deze website afsluiten.