Zorgverzekering 2017 FBTO

By 17 september 2017zorgverzekeringen

fbtoFBTO is oorspronkelijk Fries en is opgericht in 1956. De afkorting staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. In beginsel had het bedrijf vooral een bankfunctie om het spaargeld te bewaren van leden. Er kwam echter al snel meer vraag naar andere diensten en op basis van deze behoefte zijn er verzekeringen ontwikkeld die aan de vraag tegemoet kwamen. Overigens is FBTO jaren later een onderdeel geworden van Achmea.
De FBTO zorgverzekering 2014 kan als een van de goedkoopste zorgverzekeringen van het moment beschouwd worden en dat geldt zowel voor de jongeren als voor de senioren. Naast de FBTO basisverzekering 2014 wordt weer de gelegenheid geboden om een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering af te sluiten. Zo kan het verstandig zijn om een aanvullend pakket met de dekking fysiotherapie te nemen als verwacht wordt dat er in 2014 behandelingen nodig zijn.
De FBTO zorgverzekering 2014 biedt alle gelegenheid om een passende dekking te bieden. Extra handig is dat het mogelijk is om online het verzekeringspakket te bekijken en er is voor de smartphone en tablet een handige applicatie beschikbaar. Het afsluiten van de FBTO zorgverzekering 2014 kan online worden gedaan. Wist u dat er al meer dan een half miljoen mensen een zorgverzekering bij FBTO hebben afgesloten? De klantenservice is erg klantgericht en kan altijd benaderd worden met vragen en problemen. Overigens wordt de polis van de FBTO zorgverzekering 2014 thuisgestuurd nadat de online aanvraag is afgerond.