Wat wij voor u doen

Deze website maakt het voor u gemakkelijk om een verzekering te vinden doordat wij voor u een vergelijking maken van de gewenste verzekering. Dat kan een vergelijking zijn voor bijvoorbeeld een autoverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering of zorgverzekering. Om de vergelijking uit te voeren, stellen wij u een aantal vragen.

De antwoorden die u geeft, vormen de basis voor het maken van de vergelijking. Bij de keuze voor een verzekering uit de vergelijkingslijst, wordt u naar de website van de betreffende verzekeraar doorgezonden. U sluit de verzekering dan ook bij de verzekeraar op de website af. Wij hebben daarin geen adviserende, maar een bemiddelende rol. Bij vragen of een verzoek tot meer informatie over een verzekering, kunt u dan ook contact opnemen met de verzekeraar in kwestie.

Hoe wordt er vergeleken?

Het is natuurlijk belangrijk dat er een relevante vergelijking tot stand komt voor de gewenste verzekering. Dat is een reden waarom wij naar gegevens vragen. De informatie voor het vergelijken van een zorgverzekering wordt dan gebruikt om een lijst met de voor u beste autoverzekeringen te presenteren.

Er komen diverse aspecten aan de orde aan de lijst met verzekeringen. Zo wordt altijd de goedkoopste premie bovenaan vertoond en kunt u daar ook de beste klantbeoordelingen vinden. De voorwaarden kunt u vervolgens zelf vergelijken om tot de beste keuze te komen.

Is de vergelijking volledig?

De vergelijking is gebaseerd op alle bekende verzekeraars waarvan wij de productinformatie beschikbaar hebben in ons aanbod hebben opgenomen. Van deze verzekeraars zijn wij op de hoogte van de actuele premies en voorwaarden. Wij werken voor zorgverzekeringen samen met de volgende verzekeraars; “Unive, Ditzo, CZdirect,  HEMA, Zilverenkruis, OHRA, United Consumers, De Friesland”.

Bemiddeling

U kunt gratis van de vergelijking op deze website gebruikmaken. Ons verdienmodel bestaat uit het bemiddelen. Als een bemiddeling geslaagd is en u via deze website bij een verzekeraar terechtkomt, waar u een verzekering afsluit, dan verstrekt de verzekeraar ons een eenmalige vergoeding.

Deze website van Bron Media KVK: 34207177 valt onder de strekking van de collectieve vergunning in bemiddelen van Awin BV AFM Nummer: 12042897.

Vrije ZorgkeuzeRecentiesEigen risico € 385,-press
1ziezo57%Klantcijfer:
7,8
ziezo
ziezo
2Ditzo100%Klantcijfer:
8.0
Ditzo
DitzoZorg
3unive98%Klantcijfer:
8.1
unive
UniveZorg
4OHRA100%Klantcijfer:
8.5
OHRA
OHRAzorg
5ziezo57%Klantcijfer:
8
ziezo
ziezo
6DeFriesland100%DeFriesland Cijfer:
8.1
DeFriesland
7FBTO100%Klantcijfer:
8.0
FBTO
zorgverzekering Energiek
8zorg en zekerheid100%Klantcijfer:
8.0
zorg en zekerheid
zorgverzekering
9Jaaah100%Klantcijfer:
7.9
OHRA
OHRAzorg